Izjave mojih učencev

Vse, kar na koncu šteje, so učenci, njihov napredek in zadovoljstvo pri igranju. 

V življenju sem doživel ogromno velikih uspehov na področju kitare, igranja na velikih koncertih itd. 

Videti napredek pri učencih, videti, kako nekaj na začetku ne gre, potem pa se zgodi preboj, videti učence, kako igrajo na nastopih ... je nekaj najlepšega, kar doživljam v življenju. 

Upam, da se tudi ti priključiš naši skupni zgodbi! 

Preden sem se začel učiti kitaro pri Juretu, me je pri vadenju pogosto bolel hrbet in desna roka je bila zategnjena. Sedaj se lahko pohvalim, da sem z Juretovo tehniko oz. z vajami za sproščanje telesa odpravil težavo in s tem vsekakor pripomogel k hitrejšemu napredku. Na učnih urah kitare sem dobil boljši pregled nad samim inštrumentom, izboljšal sem hitrost desne roke, vaje za sinhronizacijo leve in desne roke so pripomogle k čistejšemu zvoku kitare, hkrati pa sem se naučil tudi različnih tehnik igranja. Napredek sem najbolj opazil v hitrosti igranja desne roke, v povezavi z drugačno postavitvijo desne roke ter vajami za sproščanje.

Rok O.
učenec

Učenje kitare še nikoli do zdaj ni bilo tako zabavno, lahko in poučno. Pohvale učiteljem, ki so predani glasbi, kar se kaže pri poučevanju, na ure pridejo dobre volje in vedno najdejo prave besede, da te spodbudijo k učenju kitare in vaji. Od ure grem motivirana za igranje z veliko novega znanja. NAJBOLJŠA ŠOLA KITARE! :)

Nika R.
učenka

Takšne šole kitare in učiteljev, mentorjev - predvsem pa prijateljev, si lahko vsak samo želi. Hvaležna sem za vsak trenutek preživet v tako lepem vzdušju. Način učenja je vedno zabaven, kljub temu, da je učenje igranja kitare težko, sploh za nekoga, ki se pred tem ni ukvarjal z glasbo. Verjetno bi pri učenju kje drugje že zdavnaj odnehala. Nikoli si nisem predstavljala, da mi bo kitara toliko pomenila. Šole za učenje kitare ni težko najti, ampak takšne kot je ta, ne najdeš pogosto.

Lučka P.
učenka

Jure s poznavanjem različnih stilov glasbe in edinstvenim pristopom svoje ekipe do vsakega posameznika ustvarja čudovito okolje za odkrivanje neizmernih dimenzij igranja kitare, v katerem se zelo hitro izoblikuješ v točno takšnega kitarista, kot si sam najbolj želiš.

Aleš M.
učenec

Pri Juretu sem začel z učenjem kitare. Že po prvi individualni uri sem domov prišel z ogromno novega znanja in po dveh urah sem igral osnovne pesmi. Je odličen učitelj kitare in dober motivator, jaz pa mu pravim, da je zame čarovnik s kitaro 😁.

Aljaž S.
učenec

Jure je učitelj kitare, ki mi je takoj, ko sem ga videl igrati, postal tudi idol. Učencem daje poleg zelo efektivnega načina učenja tudi motivacijo in to je bil zame ključ do napredka. Vsaka vaja je imela smisel in namen, glavna stvar, ki me jo je naučil, pa je tudi, kako napake, ki jih delam, opazim tudi sam in kako jih najhitreje odpravim. Vzdušje na vajah je zelo sproščeno in vedno sem z veseljem prišel.

Jaka G.
učenec